MeMbeR2 Zai KuLiM

Khamis, Januari 21, 2010

HADIAH DARI Babycool Shoppe giveway(saguhati)

Layan giveway kat  Babycool Shoppe

Sertakan gambar candid permata hati anda dengan memakai cloth diaper di blog/ website anda (tidak kira jenama apa cloth diaper yang penting satu matlamat go green!!!).


- Ceritakan kepada kami bagaimana anda boleh terjebak dengan cloth diaper dan pengalaman manis anda sepanjang mencloth diaperkan permata hati anda diblog/ website anda, kami akan melawat setelah anda tinggalkan nama dan blog/ website anda dikotak komen.

CD...aper kebende tu.?????.ingatkan cd yg leh tgk movie tu..kuii.kuii kolot tul zai ketika itu... Mula nampak perkataan CD ni kat blog http://sarahrahim.blogspot.com/ tak ambik pot lg masa tu. lepas tu bila jenjalan kat blog mummy2yg lain pasti nampak salah satu barang ada CD, still tak menemui lagi kesedaran.poning gak dok fikir...nie apa lak nie..
Sampailah satu ketika...cik sarah anjurkan contest mengenai cd..baru berminat nak tau dan beli CD tu..kat dia..sekrg baru ader 2helai ..baru jer..pasnie nak tambah g..koleksi cd tuk bb akif..Apa yg menarik ttg cd tuu???dpt Hijaukan  Bumi,Kecomelan baby akif berganda dgn penggunaan CD,Bermacam design dan kaler di pasaran ada merah,biru dan tak yah kenakan seluar cuma pakai cd dah cute..
Insyaallah lepas ni, cik CD adalah salah satu dr koleksi kegemaranku, blh pakai lagi wooo sampaianak seterusnyer..Cara membersihnyer pun tak sesukar mana. Hanya buang kotoran, rendam seketika jika mahu, basuh sekadarnya, bilas dan jemur. Tidak perlu menyental kerana kesan kotoran akan hilang begitu sahaja oleh cahaya matahari. Oh saya terlupa, nampaknya ia juga mesra alam dan mesra mama!"kuii..kuii Meh kita layan CD....

tuk giveway tu zai menang saguhati jer...
dpt yg ini>>>>



cantek ader kartun2 g ha...

1 ulasan:

Babycool Shoppe berkata...

salam ziarah..
tahniah zai kerana mencdkan baby anda. semoga terpilih :D

Blog Umah Putih

Blog @ven & Belang@

TuK Bb AkiF CaYanG MuMmY

Blog Menarik Hatiku