MeMbeR2 Zai KuLiM

Ahad, November 08, 2009

" BABY IN BABYKIDSLOVE APPAREL "(saguhati)


Mari2 member blog sekelian jom ikut zai join ini contest anjuran  Babykidslove Online Boutique 
Oleh itu terdapat beberapa syarat mudah yang perlu anda penuhi. Apakah Syarat-Syaratnya?

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Babykidslove Online Boutique dan mesti add http://babykidslove.blogspot.com/ kat blog link uols.
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan paste kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog ini.
Ketiga : Buat entri dan Uols uploadlah gambar baby uols dengan menggayakan LEGGINGS@TIGHTS. Tak kisahlah uols beli leggings & tights tu kat mane janji mengikut syarat saja. Jangan lupa letakkan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu ye....

Lastly : Sila hantar link entry anda ke babykidslove@yahoo.com......sekian....Gud Luck
JOM TENGOK HADIAH DULU!!!



HADIAH PERTAMA
Sehelai Romper + Matching Tights (Ikut jantina & Saiz pemenang)


HADIAH KEDUA
Sehelai Leggings (Ikut jantina & Saiz pemenang)


HADIAH KETIGA
Sehelai Leg Warmer (Ikut jantina & Saiz pemenang) 

Ini piccas yg zai pertaruhkan...layan...



Nama baby:Ahmed Akif Wirdas Bin Mohd Taufid
Tarikh Lahir:25 April 2009
Nama ibu:Zainab Mohd Ghazali.







TARIKH TAMAT : 30 NOVEMBER 2009

2 ulasan:

mamamiera berkata...

g.luck akif..
mmg smart ar akif pakai leggings..
dah beso ni smakin hensem u..
mmmuuahh skit..

Babykidslove Online Boutique berkata...

salam...dtg menjengah peserta contest....keputusan hadiah misteri akan diberitau kelak..jeng jeng jeng.....semua syarat telah ditepati.....congrates

Blog Umah Putih

Blog @ven & Belang@

TuK Bb AkiF CaYanG MuMmY

Blog Menarik Hatiku