MeMbeR2 Zai KuLiM

Khamis, Oktober 01, 2009

hADIAH dARI Sweetnye....Ratu Hati Giveaway





BannerFans.com


WOW ADER CONTEST LAGI...PASTI ZAI JOIN...
CONTEST NIE BERTAJUK ...Sweeetnye...Ratu Hati Giveaway 

Berikut adalah syarat²:  

1.Copy paste kod banner kontes ni...taruk di side bar & taruk juga di n3 korang pasal kontes ni...DAH
2. korang kena/mesti masukkan link blog ni ke blog korang...DAH
3. pastu WAJIB jadi follower kat blog ni...DAH
4. ...sertakan gambar korang yg ASLI(tanpa mekap atau apa² aje kosmetik)...pastu korang sertakan gambar yg CANTIK/AYU/MANIS/JELITA setelah bermekap. besanya bagi yg bekerja awal pagi tu mesti bermekap kan. So korang leh ambik gambar sebelum dan selepas. ATAU...anda boleh meminta bantuan rakan² yg teror touch up wajah korang.Dan jangan lupa dgn gaya Ratu ya...( akan diambil kira utk gaya ni)So, maksudnya ada 2 gambar la...DAH
5. Setelah kesemua di atas selesai...korang antar la penyertaan dan sila tinggalkan jejak tau utk sy check penyertaan anda.DAH
6. Last sekali...sila jawab soalan ni (Pokok apa yg paling berani?) Jawapan anda kena hantar ke eryati@yahoo.com takut nt jawapan korang ditiru...DAH

Gambar yg Zai pertaruhkan:


Sebelom(hodohnyer daku)

Selepas(cam opera cina daa..siap ader bulu mata palsu tu..aku bantai jer mekap..tak ler cam pro mekap ha..)

Gaya ratu(tak mcm ratu pun kui..kuii)
Jawapan tuk teka teki zai dah email... 

Tarikh Luput  Contest: 30 November 2009(Selasa jam 10.11am)

2 ulasan:

Eryati berkata...

salam kak zai...wah...pandai akak men mekap² erk. K..sy dtg terjah ni...thanks dgn penyertaan akak erk...

Eryati berkata...

kak zai..cantiknya ka zai..glamer dgn kaler merah tu...

Blog Umah Putih

Blog @ven & Belang@

TuK Bb AkiF CaYanG MuMmY

Blog Menarik Hatiku